Om

Som liten, fick min mamma otaliga gånger framkalla filmer med bilder från min lilla kamera. Jag kan ej räkna hur många gånger jag snurrade på den lilla ratten för att förbereda för nästa klick.
Väntan på att få hem bilderna sen och se om någon av dem blev skarpa, var alltid lika spännande. Även om många av bilderna kanske inte var de skarpaste, skapade de så många minnen.

Jag vill hjälpa dig att skapa just det, minnen. De som man kan se tillbaka till, trots att det gått veckor eller till och med år. Skratta till när hästen hoppade jämfota i full galopp i hagen.
Eller känna den varma andedräkten när de lägger mulen mot din axel. Deras kloka ögon som alltid tycks ha tröst och som många gånger om, är det viktigaste i ditt liv.

Känslan i bilden, oavsett om du har den som bakgrund på din mobil, hängande på väggen eller sparad i en mapp på datorn. Hoppas jag ska för alltid att du ska kunna se tillbaka med ett leende på dina läppar.

Trots snart 28 jordsnurr, kan jag fortfarande bli sådär barnsligt glad över en lyckad bild.
En som blir så som jag föreställt mig före en session, som oftast planerats och utformats under en längre tid. När allting stämmer, ljus, plats, modell och en hel del tur, det är då jag mår som bäst.

Vill du hjälpa mig skapa detta, har du once in a lifetime häst? Tveka inte att höra av dig!

Sometimes the heart sees what’s invisible to the eye.

H. Jackson Brown, Jr.

Photography is the only language that can be understood anywhere in the world

Bruno Barbey

A picture is worth a thousand words, but a memory is priceless.

Unknown


%d bloggare gillar detta: