Om Sanna och planer inför 2018

Jag är en glad tjej på snart 25 vårar, jag har alltid älskat att fotografera och som liten fick min mamma ständigt skicka filmer på framkallning för att jag varit i farten.

Hästar har alltid varit det självklara motivet för mig även om såklart hundar och människor enskilt också fastnar på bild emellanåt! Jag har haft lite olika kameramodeller, men har i dagsläget en Canon eos 5D mark III, Canon EF 70-200mm f2.8 IS USM II och ett Canon EF 50mm f1.8 som följeslagare.

Fotar som sagt främst häst, jag utgår ifrån Uppsala men åker över hela Sverige samt till viss del även utomlands, nu är det full planering för de eventuella resmål som ska hinnas med under 2018! Även ett gäng temafotograferingar ska hinnas med, och träffa både gamla och nya ansikten framför kameran såklart!

Ifjol hann jag med både Göteborg Horse Show, Fotoresa till Finland, Fjord SM, bröllop, Sweden International Horse Show, ge ut min första almanacka som sålde slut fort(!), och massor av underbara fotograferingar. 🙂

I år är det fler temafotograferingar och några utomlandsresor inplanerade redan, har också fått några fina snöbilder redan, så ser framemot vad resten av året har att erbjuda i fotoväg!

Hoppas att vi ses!

//Sanna