Sommarvärme och massor av planer!

Hej alla igen,

Det är nu högsäsongen som dragit igång, så roligt och jag märker verkligen hur mycket mitt foto utvecklas hela tiden, idag är det dessutom hela 3 år sedan jag hade min första ”riktiga” bokning med fotograferandet, mycket har hänt sedan dess, och jag är så otroligt tacksam för att ni alla stöttar och hjälper mig utvecklas hela tiden! ❤

Portfolion är uppdaterad lite grann igen nu, och efter helgen blir det nog igen, då vankas det bröllop och flera små idéer ska få komma till liv förhoppningsvis i bilderna 😀

Planeringen är även i full gång för flera temafotograferingen som jag hoppas kunna genomföra nu i sommar, ska bli riktigt skoj. Håll även utkik för snart kommer en ny liten flik upp med mina samarbeten, så roligt och jag är superglad över dem alla! 🙂

Pssst! Glöm inte att delta i min tävling på min facebooksida heller! 😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s